27/1/13


ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2013 – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ


Μετά την Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΚ, που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 26/1/2013 στο εντευκτήριο του ΣΑΕ, έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, κατά τις οποίες ψήφισαν 84 Καϊρινοί.

Κατά τη διαλογή ευρέθησαν 83 έγκυρα ψηφοδέλτια και 1 άκυρο και έλαβαν κατά σειρά επιτυχίας :

- Μπίσκος Μιχάλης 65 ψήφους

- Παστίδης Κώστας 59 ψήφους

- Κόκκινα Κλειώ 49 ψήφους

- Τάλλαρης Γιώργος 44 ψήφους

- Καρκασίνας Γιώργος 43 ψήφους

- Σκουλαριώτη Πάκη 33 ψήφους

- Σαραγάς Παναγιώτης 24 ψήφους

- Κυριακίδου Δήμητρα 20 ψήφους

- Λαγός Γρηγόρης 14 ψήφους

Εκλέγονται οι επτά πρώτοι στο νέο Δ.Σ. που θα συνέλθει σε σώμα εντός της εβδομάδος, ενώ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Μπίσκος «επειδή στο ΣΕΚ δεν περισσεύει ποτέ κανένας, γι’ αυτό οι δύο επιλαχόντες θα πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. ως έφοροι επιτροπών, μια πάγια τακτική που ακολουθείται όλα αυτά τα χρόνια».

Τη Γενική Συνέλευση ακολούθησε στις 9 μμ η κοπή της Βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε, όπως κάθε χρόνο, ο Αιδεσμολογιώτατος Πατήρ Χρήστος Λογαράς, ευχόμενος για την νέα χρονιά που έρχεται «οι Καϊρινοί να το αντιμετωπίσουν με υγεία και αισιοδοξία ώστε να ξεπεράσουν την κρίση».

Τη Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πίτας τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος του ΣΑΕ κ. Μιχαϊλίδης Κώστας μετά της συζύγου του.

Τέλος, ακολούθησε ο καθιερωμένος Χορός με την ζωντανή ορχήστρα του Κώστα Βεκρή, όπου οι Καϊρινοί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ κέφι.

Ο Καϊρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: