16/11/08

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

Με 270 παρόντα μέλη του ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε την χοροεσπερίδα του χθες Σάββατο 15 Νοέμβρίου στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών τα έσοδα της οποίας προορίζονται για το τμήμα πρόνοιας του.

Οι Καϊριανοί διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες με την ζωντανή ορχήστρα του Κώστα Βεκρή όπου από το πρόγραμμα δεν έλειψε και ο Αλί με το αραβικό του πρόγραμμα που παρουσίασε συνοδεύοντας την αντίστοιχη χορεύτρια δίνοντας έτσι τον τόνο της Αιγυπτιακής βραδιάς.

Τίμησαν με την παρουσία του ο πρόεδρος των Σουεζιανών κ. Στέφανος Στεφάνου με την σύζυγο του, μόνιμος υποστηρικτής του Συλλόγου μας εδώ και αρκετά χρόνια.

Να προσθέσουμε ότι ο Σύλλογος μας οργανώνει κάθε χρόνο δύο τέτοιους χορούς για να εξασφάλιση τα έξοδα του τμήματος πρόνοιας του και με μεγάλη συμμετοχή και υποστήριξη ανταποκρίνονται πάντοτε τα μέλη του σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Ότι έχει πετύχει ο Σύλλογος μας, όλα αυτά τα χρόνια θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι καθαρό αποτέλεσμα υποστήριξης των μελών του που θέλουν να τον έχουν πάντα ζωντανό, είναι μία αλήθεια που δεν πρέπει να ξεχνάμε.

Μιχάλης Μπίσκος

ΑΡΑΒΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ