13/1/15

Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΚ


Ο Σύλλογος μας με ημερομηνία ίδρυσης του τον Μάιο  του 1991 στην Αθήνα, έχει ξεπεράσει αισίως τα 24 χρόνια ζωής, χαράσσοντας σε αυτό το διάστημα μία  δημιουργική και ανοδική πορεία. Αυτό το γεγονός οπωσδήποτε μας προβληματίζει και μας κάνει να σκεπτόμαστε την επόμενη μέρα του Συλλόγου μας, αναζητώντας τον εμπλουτισμό και την ανανέωση του , με νέο αίμα νεότερων γενεών Καϊρινών. Είναι αναμφίβολα μία δύσκολη προσπάθεια, ιδιαίτερα με την κρίση που επικρατεί, όμως πιστεύουμε ότι αξίζει, για αυτό  και χρειάζεται μία ευρύτερη κινητοποίηση από όλους εμάς.
Εμείς οι παλαιότεροι έχουμε χρέος να κινητοποιήσουμε τις νεότερες γενιές μας και να τους παραδώσουμε σταδιακά και υπεύθυνα ότι φτιάξαμε σε αυτούς. Ο ΣΕΚ πρέπει και αξίζει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, και δεν αρκεί μόνο να το λέμε αλλά κυρίως να το πράττουμε. Η ανανέωση θα πρέπει να αρχίσει από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές που θα γίνουν σε λίγες μέρες στις 22 Ιανουαρίου. Εξάλλου η παρουσία τριών νέων υποψηφιοτήτων που προέρχονται από τις νεότερες γενιές, αυτό μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε την αλλαγή που όλοι μας ποθούμε.
Το άρθρο αυτό αποτελεί κάλεσμα, σε κάθε νεότερη ή νεότερο Καϊρινό που επιθυμεί να ασχοληθεί με την πορεία του ΣΕΚ. Έτσι οι εκλογές του Συλλόγου που έρχονται σε λίγες μέρες, το νέο Δ.Σ. οπωσδήποτε θα πρέπει να στελεχωθεί κυρίως και από αυτή την νεότερη γενιά και η προετοιμασία αυτή όπως βλέπουμε ήδη έχει αρχίσει από τώρα. Η ζητούμενη ανανέωση όπως και να έχει η κατάσταση, κρίνεται όχι μόνο αναγκαία αλλά και απαραίτητη γιατί σίγουρα στο τέλος θα ωφελήσει μακροχρόνια τον ΣΕΚ.

Μιχάλης  Μπίσκος

Πρόεδρος του ΣΕΚ