22/2/10

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Φεβρουάριος 2010 : "ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ...ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ" !
Με πολλά από τα μέλη παρόντα και σε ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα έγινε την περασμένη Τετάρτη η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Ο Σ.Ε.Κ. πρωτοτύπησε φέτος προσθέτοντας οθόνη και φωτογραφίες από το αγαπημένο μας Κάιρο από την αρχή της εκδήλωσης. Στη συνέχεια, με όλους τους τύπους τηρήθηκε το πρωτόκολλο της ανάγνωσης των πεπραγμένων, αναφέρθηκαν από τον πρόεδρο Μιχάλη Μπίσκο "εφ'όλης της ύλης" οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις των Καϊρινών, παρουσιάστηκαν τα μέλη του Δ.Σ. και οι δραστηριότητές τους και τονίστηκε ιδιαίτερα ο ρόλος της Πρόνοιας. Η κα. Φιλίτσα Μοσχίδου-Μπουζιώτη προέδρευσε δίνοντας σε όλη τη διάρκεια της Συνέλευσης ιδιαίτερα φιλικό τόνο και τέλος, η προβολή φωτογραφιών και βίντεο από όλες τις εκδηλώσεις που έγιναν, μαζί με τον μπουφέ, τη sangria και τα χορευτικά σουξέ του d.j., απογείωσαν μια καθιερωμένη βραδιά συγκέντρωσης του Συλλόγου, σε πραγματικό πάρτυ !
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΪΡΟΥ (Σ.Ε.Κ.)
Σήμερα, 17 Φεβρουαρίου 2010, στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων (3ης Σεπτεμβρίου 56, α' όροφος) και ώρα 7.30 μ.μ. ξεκίνησε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Κ.
O πρόεδρος του Σ.Ε.Κ. Μιχάλης Μπίσκος, αφού καλωσόρισε τους παρόντες, πρότεινε για πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης την κα Φιλίτσα Μοσχίδου, η οποία έγινε δεκτή και χειροκροτήθηκε από όλους.
Η κα Μοσχίδου, ευχαρίστησε θερμά το ακροατήριο και αναφέρθηκε στην καταγωγή, τη μόρφωση και τις αναμνήσεις που διατηρεί από το Κάιρο και συγκεκριμένα από τη Μελαγχροίνειο της Ηλιούπολης και στη συνέχεια κήρυξε την έναρξη της Συνέλευσης, καλώντας τον πρόεδρο κο. Μπίσκο στο μικρόφωνο.
Ο πρόεδρος μίλησε για το ιστορικό και τις αναρίθμητες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που έχει οργανώσει ο Σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια, καταλήγοντας διεξοδικά στις εκδηλώσεις που έγιναν μέσα στο 2009. Μετά, παρουσίασε ένα-ένα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υπογραμμίζοντας τον τομέα και τις δραστηριότητες που έχει αναλάβει ο καθένας.
Η Α' Αντιπρόεδρος κα Κόκκινα διάβασε τα Πρακτικά των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε και ο Ταμίας του Σ.Ε.Κ. κος Παστίδης διάβασε τον Ισολογισμό του Ταμείου του έτους 2009, ζητώντας την έγκριση της Συνέλευσης. Η Συνέλευση ενέκρινε τον ισολογισμό και απολογισμό του Σ.Ε.Κ.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος υπογράμμισε το έργο της Κοινωνικής Πρόνοιας του Σ.Ε.Κ. αναφέροντας συγκεκριμένα στοιχεία και ο B’ Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Σαραγάς τόνισε γενικότερα το έργο της Πρόνοιας και ζήτησε από τα μέλη να συμμετέχουν με κάθε τρόπο στην προσπάθεια να βοηθηθούν οι Καϊρινοί που έχουν την ανάγκη μας.
Η πρόεδρος της Συνέλευσης μετέφερε από μικροφώνου τις ιδέες, τις εκδηλώσεις, τις εκδρομές και το ταξίδι στο Κάιρο που προγραμματίζει ο Σ.Ε.Κ. για την Άνοιξη φέτος και παρότρυνε όσους από τους ενδιαφερόμενους μπορούν, να "ανοίγουν" συχνά το blog του Συλλόγου μας, για να ενημερώνονται έγκαιρα.