31/7/17

ENOA.

  ΤΜΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Πανηγυρικό φινάλε για τα ελληνικά κουπιά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Το διπλό σκιφ με τις Αννέτα Κυρίδου και Δήμητρα Τσαμοπούλου του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών ανέβηκε στο βάθρο της κορυφαίας, στη κατηγορία, διοργάνωσης κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο παρότι πολύ μικρές σε ηλικία και με ελάχιστο χρόνο μαζί στις βάρκες. Το ελληνικό πλήρωμα κάνοντας μια εκπληκτική κούρσα ήταν μπροστά ως τα 1500μ. Η αντεπίθεση όμως της Λευκορωσίας και της Ιταλίας ήταν πολύ δυνατή και κατάφεραν να κλέψουν τις δυο πρώτες θέσεις.
Πολύ καλές εμφανίσεις σε πολύ απαιτητικά αγωνίσματα έκαναν και τα αγόρια της Εθνικής στα σκιφ. Στην 6η θέση του τελικού του σκιφ ελ βαρών τερμάτισε ο Νίνος Νικολαΐδης του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών σημειώνοντας χρόνο 7:15.26. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν απο το ξεκίνημα της κούρσας στην 6η θέση.
ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ
Οι ιστιοπλόοι του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών, Στράτης ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ και Χάρης ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗΣ κέρδισαν την 1η θέση χρυσό μετάλλιο και στο φετινό Ράλλυ Αιγαίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχοντας στο πλήρωμα του σκάφους optimum 3!!!!

O Πρόεδρος του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών κος Ρότζερ ΓΚΑΤΤ συνεχάρη τους πρωταθλητές του Ομίλου και εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τα αποτελέσματα όλων των Αθλητικών Τμημάτων αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών σιγά σιγά ολοκληρώνονται και ο ΕΝΟΑ πρωταγωνίστησε σε ΕΘνικό και Διεθνές επίπεδο.