29/1/12

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΕΚ

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012, στην αίθουσα του ΣΑΕ, ο Σύλλογος Ελλήνων Καϊρου με την καθιερωμένη πιά εκδήλωση του, με την οποία κάθε χρόνο ανανεώνει την νέα ετήσια δράση του, έτσι και εφέτος έκοψε την Βασιλόπιττά του με τις ευλογίες του πρωτοπρεσβύτερου ιερέα κ. Χρήστου Λογαρά, για να ακολουθήσει ο Χορός με την ζωντανή ορχήστρα του Καϊρινού μας κου Κώστα Βεκρή, η οποία κράτησε την βραδυά με πολύ κέφι έως τις 3 τα ξημερώματα. Ο ενθουσιασμός και το κέφι των 250 τακτικών μελών μας που περευρέθησαν, έφθασε στο ζενίθ του με την εμφάνιση της Χορέυτριας στις 12,30 τα μεσάνυχτα.
Πρίν από την Πίττα, προηγήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΚ, με κυρίως θέμα την έκθεση των πεπραγμένων της χρήσεως του προηγούμενου έτους 2011. Στην συνέλευση παρέστησαν εκ μέρους του ΣΑΕ ο έφορος πολιτιστικών κος Μιχάλης Κωβαίος, ο οποίος απεύθηνε σύντομο χαιρετισμό στο σωματείο μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δύο σημαντικές προσωπικότητες, η πρώτη ήταν του Καϊρινού πολυβραβευμένου σκηνοθέτη μας του κου Κώστα Φέρρυ, στον οποίο ο Σύλλογός μας θα αφιερώσει μία από τις προγραμματισμένες φετεινές πολιτιστικές του εκδηλώσεις, με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών Αιγυπτιώτικης παρουσίας στην Αθήνα και η δέυτερη ήταν της κας Βασιλικής Γεωργίου, Αντιπροέδρου της 1ης Δημοτικής Κοινότητος του Δήμου Αθηναίων.
Μιχάλης Μπίσκος
Πρόεδρος του ΣΕΚ