22/12/16

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Κ. ΥΠΕΡ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο εντευκτήριο του Συνδέσμου, ο Σύλλογος Ελλήνων Καϊρου έκλεισε την σειρά εκδηλώσεών του για το 2016, με την καθιερωμένη χοροεσπερίδα για την ενίσχυση του τμήματος Πρόνοιας του ΣΕΚ.
Η προσέλευση ήταν μεγάλη, καθώς τα μέλη μας πάντα ανταποκρίνονται στην υποστήριξη της Πρόνοιας. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόριζε τους φίλους και υποστηρικτές του.
Οι Καιρινοί, και όχι μόνο, φίλοι μας, διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι τις 2.00 το πρωί με την ζωντανή ορχήστρα του Πάνου Μουρατίδη και χάρηκαν το όμορφα αραβικά εδέσματα της κουζίνας του Ρέντα. Φυσικά από την  όμορφη αυτή βραδιά δεν έλειψε και η γλυκιά Ιωάννα που μας χόρεψε τον ανατολίτικο χορό και άναψε το κέφι.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς όπου μοιράστηκαν όμορφα δώρα στους τυχερούς της βραδιάς.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας, για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας για την ενίσχυση της Πρόνοιάς μας και να ευχηθούμε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2017».

Η Καϊρινή
Μαίρη Ηλιάδη – Λάγου
Ειδική Γραμματέας του ΣΕΚ



ANΤΙΟ ΜΠΑΜΠΗ

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Μπάμπης Τρεχαντζάκης, ένας καλός φίλος που πάντα βοηθούσε και υποστήριζε τον Σύλλογο μας. Αν και Αλεξανδρινός, η συμμετοχή του στην οργάνωση των Πολιτιστικών εκδηλώσεων και των εκθέσεων του ΣΕΚ όποτε του το ζητούσαμε, ήταν πάντα ουσιαστική. Ξεχώριζε στην Μουσική ως βαρύτονος, στιχουργός και συνθέτης και βεβαίως υπήρξε και  βασικό στέλεχος της χορωδίας του ΣΑΕ. Αγαπούσε τις ρίζες του για αυτό και εξυπηρετούσε ανεξαιρέτως όλους τους Αιγυπτιώτες από όποια πόλη κι αν προερχόταν.
Οι Καϊρινοί της Ελλάδος αφιερώνουν στην μνήμη σου αυτές τις λίγες γραμμές, για να σου εκφράσουν την ευγνωμοσύνη και την αγάπη που είχανε για σένα.
Αντίο Μπάμπη για το μεγάλο σου ταξίδι και θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Μιχάλης Μπίσκος
Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Καϊρου.