6/2/16

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΪΡΟΥ

Η πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου Ελλήνων Καΐρου για το νέο έτος 2016 ήταν η κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας στις 30 Ιανουαρίου στο εντευκτήριο του ΣΑΕ.
Όπως κάθε χρόνο, ο πρωτοπρεσβύτερος ιερέας κ. Χρήστος Λογαράς ευλόγησε την πίττα και ευχήθηκε στον Σύλλογο και τα μέλη του καλή χρονιά.
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόριζε τούς Καϊρινούς και Φίλους του Συλλόγου που κατέφθασαν στο εντευκτήριο για να υποστηρίξουν και να ευχηθούν τον ΣΕΚ.
Μετά την κοπή ακολούθησε Χορός όπου οι Καϊρινοί διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες με την εξαίρετη ορχήστρα του επίσης Καϊρινού Γιώργου Μαυρίδη, με τον Ανδρέα Νικολάου στην κιθάρα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστας Μιχαηλίδης μετά της συζύγου του, ο Πρόεδρος του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Κηφισιάς κ. Γιώργος Οικονομίδης μετά της συζύγου του, ο επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΚ κ. Παναγιώτης Σαραγάς, ο έφορος εντευκτηρίου του ΣΑΕ κ. Χρήστος Χριστοφίδης, η κα Μιρσίνη Σουλτανάκη μέλος του Δ.Σ. του ΣΑΕ και πολλοί άλλοι, Καϊρινοί και μη.


Ο Καϊρινός
Δεν υπάρχουν σχόλια: