19/11/15


ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚ στις 14/11/2015


Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, ο Σύλλογος Ελλήνων Καϊρου, μέσα στα πλαίσια των ετήσιων εκδηλώσεων του για την ενίσχυση του τμήματος πρόνοιας του, οργάνωσε την καθιερωμένη χοροεσπερίδα του, στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν 200 Καϊρινοί και φίλοι του Συλλόγου που διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες, με την εξαίρετη  μουσική της ορχήστρας των κ.κ.  Γιώργου Μαυρίδη και Ανδρέα Νικολάου  και τον ανατολίτικο χορό που παρουσίασε πολύ έντεχνα η Ιωάννα, δίνοντας έτσι τον τόνο της Αιγυπτιακής βραδιάς, συνοδευόμενη από τα Αιγυπτιώτικα θαυμάσια εδέσματα της κουζίνας του Reda.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόριζε τους Καϊρινούς, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Συλλόγου, που πάντα ακολουθούν και τον στηρίζουν. Μεταξύ των παρευρεθέντων ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κος Κώστας Μιχαηλίδης μετά της συζύγου του, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Παναγιώτης Σαραγάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Αμπετείου της Αθήνας κος Νικόλας Βαδής, ο Γραμματέας του Συλλόγου της Αμπετείου κος Ευάγγελος Πεζάς, ο Έφορος Εντευκτηρίου του Συνδέσμου κος Χρήστος Χριστοφίδης και η Έφορος Πολιτιστικών του Συνδέσμου κα Ηλιάνα Θεμιστοκλέους.

Τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Καϊρου κος Μιχάλης Μπίσκος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τίμησε με αναμνηστικό δίπλωμα τον Αιγυπτιώτη Φωτογράφο κο Κυριάκο Μπούρα, για την πολύχρονη συμβολή και προσφορά του στην Φωτογραφική Αποτύπωση και Βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων του ΣΕΚ.



Ο Καϊρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: