1/4/14

           
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΪΡΟΥ στις 29/3/2014


Το Σάββατο 29 Μαρτίου, ο Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου, οργάνωσε την δεύτερη καθιερωμένη χοροεσπερίδα του, στο εντευκτήριο του Συνδέσμου, μέσα στα πλαίσια των καθιερωμένων ετήσιων εκδηλώσεων του για την ενίσχυση του τμήματος πρόνοιας του.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν 180 Καϊρινοί και φίλοι του Συλλόγου που διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες με την εξαίρετη μουσική της ορχήστρας του Garo και τον ανατολίτικο χορό που παρουσίασε πολύ έντεχνα η Λούλα, δίνοντας έτσι τον τόνο της Αιγυπτιακής βραδιάς, συνοδευόμενη από τα Αιγυπτιώτικα θαυμάσια εδέσματα της κουζίνας του Reda.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόριζε τους Καϊρινούς, τους φίλους και του υποστηρικτές του, που πάντα ακολουθούν και τον στηρίζουν. Μεταξύ των παρευρεθέντων ήταν η κα Γεωργία Δρούτσα-Τσιλεκλή, η κα Αθηνά Κυριαζή, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αθηναίων κα Βίκη Γεωργίου, κα Ελένη Ζαχαροπούλου και κα Σάντη Μπιλιάνη. Επίσης παρευρέθησαν και οι εκπρόσωποι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφέρειας Αττικής κα Ελσα Βεντούρα και κα Αγγέλλα Σκοτίδα.

Κλείνοντας αναφέρουμε ότι εφέτος ο Σύλλογος Ελλήνων Καΐρου για τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο, προγραμματίζει να παρουσιάσει δύο πολιτιστικές εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες  στον Καϊρινό Κώστα Φέρρη και τον Αλεξανδρινό Μάνο Λοΐζο στις 29/9 και 22/10 αντίστοιχα.

 Ο Καϊρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: