1/2/14


Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΚ χρήσης 2013

Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που έγινε στο εντευκτήριο του Σ.Α.Ε. την 25η Ιανουαρίου 2014, ημέρα Σάββατο, παρέστησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. και αρκετά μέλη του Συλλόγου μας.
Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν δια της παρουσίας τους τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κυρίες Αθηνά Χαραλαμπίδου και Βιργινία Μαρινιά και κύριοι Μιχάλης Κωβαίος και Απόστολος Τζιτζάς.
Η Συνέλευση ξεκίνησε με την ανάγνωση των Πρακτικών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Χρήσης 2012 από το Γενικό Γραμματέα του ΣΕΚ κ. Γιώργο Καρκασίνα.
Ακολούθησε η λογοδοσία του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Μπίσκου για τα πεπραγμένα του έτους 2013 με όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, από τις οποίες ξεχώρισαν οι δύο πολιτιστικές εκδηλώσεις που ήταν αφιερωμένες  στον μεγάλο Αιγυπτιώτη ποιητή Κ.Π. Καβάφη στις 30/9 και 25/10 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηνών.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τον Έφορο Πρόνοιας κ. Παν. Σαραγά το έργο της Πρόνοιας του Συλλόγου για στήριξη των 14 αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας που φροντίζει ο ΣΕΚ.
Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία κ. Κώστα Παστίδη που διάβασε τον ισολογισμό του έτους 2013  και στην συνέχεια αναγνώστηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, υπογεγραμμένη από τα μέλη της.
Ακολούθησε συζήτηση με τοποθετήσεις των κυρίων Μιχάλη Γιασεμίδη, Μιχάλη Κωβαίου, Απόστολου Τζιτζά και της κας Μαρίας Αδαμαντίδου-Κουτρουμπάκη. Με το πέρας της ανοιχτής συζήτησης, έληξε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΚ  χρήσεως 2013.
Μετά την συνέλευση έγινε η πατροπαράδοτη κοπή της πίτας, με τις ευλογίες του Πατέρα  Χρήστου Λογαρά, που ανελλιπώς κάθε χρόνο  αυτή την ημέρα παρευρίσκεται μαζί μας δίνοντας μας την ευχή του.
Ακολούθησε χορός στην κατάμεστη αίθουσα του ΣΑΕ από τους Καϊρινούς της Αθήνας, που για άλλη μια φορά έδωσαν το παρών τους στο κάλεσμα του Συλλόγου τους, ενώ μαζί τους διασκέδασαν και άλλοι Αιγυπτιώτες, καθώς και φίλοι Ελλαδίτες.

Ο Καϊρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: