30/9/09

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ... ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ !

Με χαρά και συγκίνηση, παραλάβαμε μια σειρά από ολοκαίνουργια cd's με όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια και τις μεγαλύτερες χορευτικές επιτυχίες των δεκαετιών '60, '70 και '80, προσφορά του φίλου Καϊρινού οδοντίατρου Βαγγέλη Μπαλάδη, στη μνήμη του δίδυμου αδελφού του Κώστα.
Το μουσικό αρχείο του αξέχαστου συμμαθητή μας Κώστα Μπαλάδη, θα αξιοποιηθεί δεόντως στις επόμενες εκδηλώσεις, τα πάρτυ και τους χορούς του Συλλόγου μας.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ...ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΤΣΕΡΟΠΟΥΛΕΙΟ

Η Βασιλική Τσαούλη, κόρη Καϊρινών, θάθελε να επικοινωνήσει με παλιούς γνωστούς του πατέρα της Γιώργου Τσαούλη που ήταν εσώκλειστος στο Σπετσεροπούλειο Ορφανοτροφείο από το 1949 μέχρι το 1964 και είχε διευθυντή τον Πάσσαρη.
Με αφορμή το ενδιαφέρον της, αρχειοθετούμε στοιχεία και φωτογραφίες από το μεγάλο αυτό Ίδρυμα της παροικίας μας, εντάσσοντάς το σε μια προσεχή εκδήλωση, αφιερωμένη στα παιδικά και σχολικά μας χρόνια στην Ηλιούπολη μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '60.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, πριν σβήσουν οι μνήμες από τη ζωή των γονιών και των παππούδων μας στην Αίγυπτο, για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: