7/12/08

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ Σ Ε Κ

Ο Δεκέμβριος μηνάς μόλις έχει ξεπροβάλει, ήδη βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του, και όλοι μας ετοιμαζόμαστε για τις γιορτές που έρχονται, ετοιμαζόμαστε για το πώς και που θα τις περάσουμε, για τα δώρα που θα αγοράσουμε και γενικά ετοιμαζόμαστε για μία ατμόσφαιρα χαράς και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας. Όπως μας έλεγαν οι δικοί μας, «το νόημα των Χριστουγέννων είναι να κάνεις μια καλή πράξη προσφοράς», έτσι απλά μας μάθαιναν από μικρούς εκεί κάτω στην Αίγυπτο που μεγαλώσαμε.
Αυτές οι ανεξίτηλες αξίες που όλοι μας εισπράξαμε από παιδιά, τις ακολουθούμε και στον Σύλλογο μας, τώρα τα Χριστούγεννα το τμήμα πρόνοιας μας, θα επισκεφθεί τους αναξιοπαθούντες συντοπίτες μας Καϊριανούς για να τους προσφέρουμε αυτό που μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε για αυτούς.
Μακάρι να είχαμε περισσότερα να τους μοιράσουμε, μακάρι να ακούγανε το κάλεσμα μας και αυτοί που επιμένουν για χρόνια να το παίζουν κουφοί, δεν πειράζει όμως για όλους έχει ο Θεός.
Κλείνοντας με αυτές τις Χριστουγεννιάτικες σκέψεις, εύχομαι σε όλα τα Μέλη του ΣΕΚ και στο Διοικητικό Συμβούλιο καλές Γιορτές και ένα δημιουργικό Νέο έτος.

Μιχάλης Μπίσκος
Πρόεδρος του ΣΕΚ