20/1/15

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΪΡΟΥ


Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015, στην κατάμεστη αίθουσα του ΣΑΕ από Καϊρινούς της Αθήνας, 
ο Σύλλογος Ελλήνων Καϊρου έκοψε και εφέτος την Πίττα του για το 2015.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της Βασιλόπιττας από τον πρωτοπρεσβύτερο ιερέα κ. Χρήστο Λογαρά, ο οποίος κάθε χρόνο τέτοια μέρα είναι παρών για να ευχηθεί στα μέλη και το Δ.Σ. του Συλλόγου, καλή και δημιουργική χρονιά.
Ο πρόεδρος του ΣΕΚ κ. Μιχάλης Μπίσκος ευχαρίστησε τον Πατέρα Λογαρά και του προσέφερε εκ μέρους του Συλλόγου μία εικόνα της Παναγίας για αυτήν την πολυετή του προσφορά.
Μετά την κοπή της Βασιλόπιττας ακολούθησε χορός με 5μελή ζωντανή ορχήστρα του Αιγυπτιώτη μαέστρου κ. Γιάννη Λαζαρίδη, η οποία κράτησε την βραδιά με πολύ κέφι έως τις 3 τα ξημερώματα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κ. Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αιγυπτιωτών Κηφισιάς κ. Γ. Οικονομίδης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Α. Τζιτζάς, η πρόεδρος του Συλλόγου Αβερωφείου Σχολής κα. Ε. Καλιαρεκοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου των Μανσουριανών κα. Τ. Πεκλάρη και εκ μέρους του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής ο Γενικός Γραμματέας κ. Λ. Πεζάς και το μέλος κα. Κ. Μπαραμίλη.

Ο Καϊρινός