4/2/11

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ ΣΤΑΜΟ ΔΟΥΖΙΝΑ

Όλοι οι φίλοι σου που μαζί μεγαλώσαμε, αν και γνωρίζαμε τον άνισο αγώνα της υγείας σου που έδινες τα τελευταία χρόνια, εντούτοις η είδηση του θανάτου σου μας συγκλόνισε βαθύτατα, οι νεανικές αναμνήσεις που μας συνδέουν με εικόνες από το Κάϊρο της δεκαετίας του 70, είναι αυτές που κουβαλάμε και τις αναπολούμε πάντα σε τέτοιες σκληρές στιγμές αποχωρισμού και λύπης. Δύσκολα τα λόγια τέτοιες ώρες φίλε μας Στάμο, μόνο ευχές και αγάπη από όλους τους συμμαθητές σου για το μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησες να πάς.

Μιχάλης Μπίσκος

ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ

Στις 29/1/2011 ο Σύλλογος μας σε μία μέρα και ειδικότερα σε ένα απόγευμα, πραγματοποίησε στην σειρά τρεις εκδηλώσεις μαζί, την Γενική Συνέλευση του, το κόψιμο της Πίττας και τον Χορό του, και γιατί όχι όταν και οι τρεις εκδηλώσεις σημειώνουν κάθε χρόνο τέτοια μέρα πάντα επιτυχία, μήπως δεν είναι αυτό τελικά και το ζητούμενο.

Θέλουμε μέσα από αυτές τις γραμμές να ευχαριστήσουμε τους κ.κ. Κοβέο Μιχάλη αντιπρόεδρο του ΣΑΕ και Στέφανο Στεφάνου πρόεδρο του Σουέζ, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όλα τα μέλη μας που για άλλη μία φορά προσήλθαν για να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν τον Σύλλογο τους.

Μιχάλης Μπίσκος.